Maatwerk 3d printer

Een maatwerk 3D-printer

De ene 3D-printer is de andere niet en ook al zijn er tal van verschillende 3D-printers op de markt, het kan een hele uitdaging zijn om precies díe printer te vinden die aan al jouw eisen voldoet. Wellicht is de snelheid van een printer precies wat je wilt, maar is de maximale grootte van het object dat die printer aankan te klein naar je zin. Of misschien kan de printer die je op het oog hebt niet met de door jou gewenste materialen werken. Om je een hoop zoekwerk te besparen en jou de perfecte printer te kunnen bieden die aan al je eisen tegemoetkomt, kan FELIXprinters je op jouw verzoek een maatwerk 3D-printer leveren.

3D-printer maatwerk door FELIXprinters

FELIXprinters levert op verzoek 3D-printer maatwerk aan zijn klanten. Als je ook geïnteresseerd bent in een maatwerkproduct dat precies díe dingen kan wat jij van een printer verwacht, dan kun je vrijblijvend een gesprek aanvragen met een van onze professionele medewerkers. In het gesprek kun je zaken bespreken als het eindproduct dat je wenst te kunnen vervaardigen met het apparaat, welke materialen je wilt kunnen gebruiken, welk formaat je wilt dat de printer heeft en welk formaat de afdrukken moeten kunnen worden. Probeer zo specifiek mogelijk te zijn in het omschrijven van je wensen, zodat wij de perfecte machine voor je kunnen assembleren.

Een maatwerk 3D-printer kopen

De mogelijkheden van morgen kunnen zomaar eens anders zijn dan de mogelijkheden van vandaag de dag op het gebied van 3D printen. Daarom zijn al onze producten, inclusief onze maatwerkprinters, uit te breiden. Wanneer je besluit om een maatwerk 3D-printer te kopen, hoef je niet te vrezen dat je niet mee kunt komen met de allernieuwste technieken, zonder een nieuwe printer te laten samenstellen. Door je huidige printer van een upgrade te voorzien, hoeft er geen compleet nieuwe printer te worden aangeschaft.

FELIX 3D printers

Range of Reliable & Accurate 3D Printers To Make Your Ideas Become Reality

ALL ABOUT FELIXPRINTERS AS FEATURED ON "DE BAROMETER"

BLOGS & STORIES