Auto onderdelen 3d printen

Exclusieve auto-onderdelen 3D printen

3D printen wordt al massaal toegepast in de auto-industrie en wordt gebruikt voor het ontwerpen van prototypen van verschillende onderdelen. Een ander interessante mogelijkheid van 3D printen binnen de autobranche is de mogelijkheid om exclusieve auto-onderdelen, die zeer moeilijk verkrijgbaar zijn en daardoor vaak erg aan de prijs zijn, te kunnen printen. De onderdelen die je nodig hebt om je oldtimer te kunnen opknappen, kun je met een 3D-printer aan de hand van een driedimensionale scan zelf produceren. Auto-onderdelen in 3D printen zal naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst verder toenemen, omdat het ontwerp- en productieproces door deze techniek worden versneld. En doordat deze processen sneller verlopen, zullen de kosten dalen.

3D-printer voor auto-onderdelen

Je kunt bij FELIXprinters je 3D-printer voor auto-onderdelen bestellen. Bekijk onze industriële printers en de FDM-printers om een indruk te krijgen van wat deze printers voor je zouden kunnen gaan betekenen. Als alle onderdelen van je printer op voorraad zijn en je bestelt voor 12:00 uur, dan wordt je order dezelfde dag nog verzonden. Als je specifiekere wensen hebt die je 3D-printer betreffen, dan kun je deze bespreken met onze medewerkers. We zullen samen de mogelijkheden bekijken en een apparaat samenstellen, waarmee je jouw ideeën kunt omzetten in de realiteit. Een geassembleerde printer zal enkele dagen nadat je deze hebt besteld worden verzonden. Je kunt je printer, upgrade of onderhoudsartikelen veilig betalen met onder andere iDeal, PayPal en de creditcard.

Bij FELIXprinters je 3D-printer voor auto-onderdelen kopen

Door bij FELIXprinters je 3D-printer voor auto-onderdelen te kopen, ben je niet alleen verzekerd van een betrouwbaar apparaat met een bewezen afdrukconsistentie. Je kunt ook de rest van je leven gebruikmaken van onze ondersteuning voor je printers en toebehoren. Handleidingen en software die relevant zijn voor jouw printer kun je downloaden in onze supportportal en door het feit dat al onze printers uit te breiden zijn, hoef je niet bij de nieuwste technologische ontwikkelingen een heel nieuw apparaat aan te schaffen. Je kunt je huidige printer in dit geval simpelweg upgraden.

FELIX 3D printers

Range of Reliable & Accurate 3D Printers To Make Your Ideas Become Reality

ALL ABOUT FELIXPRINTERS AS FEATURED ON "DE BAROMETER"

BLOGS & STORIES